mohd jefry's FotoPage

By: mohd jefry abd ghani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 23-Nov-2008 16:45 Email | Share | | Bookmark
anak dan anak-anak buah riang gumbira di kampung tercinta

Assalamualaikum.

berjumpo laei kito kali ni. haa...cerita kita pada hari ni adalah tentang anak dan anak-anak buah eden yang teramat happy dapat bermain-main sesama mereka kat kampung Bukit Laka, Bahau N9.
apa tak gumbiranya mereka nih...duk kat kl, kat umah bertingkat2 mana nak rasa seseronot ini dapat membebaskan diri di dunia yang selapang-lapangnya. cuba tengok mereka tuh...fuhh, aku terasa cam nak jadi bebudak balik rasanya, mana tidaknya, happy n enjoy jer hidup dia orang cam tak de masalah langsung. Ehh...memang la tak de masalah. bebudak ade masalah ker???hehehe..

so...layan ler gambo2 kat bawah ni yaa...



Monday, 17-Nov-2008 15:38 Email | Share | | Bookmark
akumatjep

Assalamualaikum

selamat bertemu kembali

aku ni, sebenornyer tak tau nak cakap ape.cuma nak kasi tau korang semua, ini adalah my come back setelah matjep fotopages dan matjep21 fotopages memang tak de harapan nak diselamatkan.heheh. cam gempak la pulak.

apa2 pun sebenornyer, aku nak betul2 berkongsi dengan semua tentang apa yang aku lalui dan apa itu keindahan berfotografi.

ok. chaiyok. harap aku dapat maintain kali ini.

zassss...


Ha...ini citer pasal jalanjalan cari makan tau, bukan cari pasal. Aku gi umah kakak aku semalam.
Dan, inilah, tu gambo tu, menu yg dihidangkan.layannn..

Biasala, Ahad, ari minggu. Tak tau nak buat ape, so aku gi ronda2 umah sedara(kak long) di Cheras. Bawak le sekali adindaku dan anakandaku yg comel dan ayu. Tak sangka pulak aku, rupanya akak aku nih dah ready ngan menu yg ...fuh...chaiyok gitu. APa2 pun tengkiu la wahai along@zuriyana yg agaknya
berpeluh serta melekit badan nak siapkan semua itu.heheh...yg penting...semuanya...lazatttt...


Haa..ini la gambo kita org.Cuba teka yg mana satu aku?.....ha tauuuuuuu puunnn...aku bukannya ape, saje je tutup mata tu, biasa la, tak mau publisiti murah...ahak ahak...

3 keping gambo yg beratur sebalah kanan tu adalah gambo anakanak buah den...dari yg pertama sampai la yg ketiga. Nak dijadikan cerita, cuba korang tengok jari jemari mereka....satu tunjuk nombor 1, yg kedua tunjuk 2 dan, tu si kecik tu....aku tak suruh pun....kasi up angka 3 tuuhhh...hebat anak2 zaman moden nih.

oooo....yg gambo sebelah kiri bawah ni, ha...anak eden yg kiut..Nur Aqilah namo eh.comel cam ayah eh kan...kuiukui..

ok la....setakat ini dulu...ado maso, eden sambung ceghito yg lain pulak yo.
Wassalam.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net